Kasap babanın (Misereş) çocukları olarak gerek Birecik,gerek Mersin'de et işçiliği ve lezzet kebapçılığında ailece yıllardır çalışmaktayız.Bir kardeşimiz de '' Baba Sultan '' ismiyle Almanya'nın Berlin kentinde,diğer kardeşlerim G.Antep ve Birecik'te kebap ve lokantacılıkla uğraşmaktayız.
Kebaplarımızda koyun eti kullanırız.Etimiz günlük kesim olarak Mersin'e özel paketlerle Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden gönderilir.Genç erkek koyunun gövde kısmının damarları ve sinirleri temizlenmiş olarak hazırlanır sonra ‘zırh’ denilen büyük bıçaklarla bıçak kıyması yapılır. Bu kıyma ile yapılan her çeşit kebap son derece lezzetli olur. Ateşe atılınca şişer fazla gözükür, çatalla dokununca pirinç pilavı gibi ağızda tane tane dağılır. Bu lezzet usta kebapçının ocakta kömürün sihriyle bütünleşir apayrı bir lezzet olur.